Kapszulák

Ónkapszula borosüveghez


Az elegancia, a minőség és a tradíció egyesül az ónkapszulában, amely a legmagasabb minőséget képviseli és sugározza a magas minőségű borok és likőrök, párlatok és egyéb italok csomagolásán.
Az alkoholos italok piacán az ónkapszula jelenti a legnagyobb hozzáadott értéket. hiszen csak a legmagasabb minőségű borok és italok csomagolásán használják partnereink.
Az ónkapszula képes sugározni a bor készítőjének designelemeit, így képes képviselni a borászt az elegáns, letisztult megjelenésével.
Az ónkapszula használatával minimalizálni lehet a kapszulák gyűrődéseit, a kapszulázás során előforduló problémákat, illetve az átlagostól eltérő szájkiképzésű palackokon is hiba nélkül képes megjeleníteni a borászat magas minőség iránti elkötelezettségét.
A kapszula 100%-ban újrafelhasználható fémből készül, illetve vízbázisú festékekkel történik a dekorálása, így környezetbarát minősítésű üzemekben is használható, és megtestesíti a környezetvédelem iránt elkötelezett felhasználók elvárásait.

Alapanyag: tiszta ón ötvözet

A gyártási folyamat során a sík fémlemezből 16 lépésben formálják az anyagot, míg el nem nyeri végleges formáját, a kapszulák csúcskategóriájú képviselőjeként.

Falvastagságok: 100-110-120-130 mikron

Ónkapszuláink a design- lehetőségek széles tárházát kínálják a felhasználóknak.
Az egyedi kinézet iránti vágy megvalósíthatóságának teljes tárházát kínáljuk a színek árnyalatainak megjelenítésével, különféle effektekkel a kapszula oldalára, illetve tetőlemezére egyaránt.
Az egyedi design segítségével egy, a tömegből kiemelkedő terméket tudunk ajánlani, amely egyszerűen és finoman elegáns megjelenést biztosít a felhasználónak, így jól megkülönböztethető a versenytársak termékeitől.

  • - festhető maximum három színnel,
  • - festékszórásos technológia használata rendelhető
  • - speciális effekt-lakkok a különleges hatások eléréséhez
  • - easy open nyitástechnológia használata, nyitófül
  • - szitanyomás, tamponnyomás a tetőlemezen
  • - vakdombor a tetőlemezen
  • - színezett dombornyomás a tetőlemezen 
Az ónkapszula gyártása teljesen egyedi folyamat, minden egyes kapszula az adott palackra készül, nincs átlagméret, ami a partnerek részéről nagyobb odafigyelést igényel. Cserébe egy gyönyörű, szinte a palackra öntött kapszulát kapnak a felhasználók, amely a palack beltartalma által nyújtott gyönyörök mellett látványként is örömet okoz.

További információkért, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!Fel az oldal tetejére!