Gépek, eszközök

Palack viaszoló gép Twin


A berendezés segítségével 0,75 liter és 3 liter palackűrméretig lehetséges a palackok nyakának viasszal történő zárása. A viaszos zárás rusztikus, ódon hatást kelt a vásárlókban, és a termék minőségének megítélésekor magasabbra pozícionálja a terméket, különlegesebb hatást kelt, mint a hagyományos zárásmódok.
A gép használatával a már felcímkézett palackok nyakának viaszolása is megoldható, mivel a gépet úgy tervezték, hogy a használata során nem károsítja a címkéket.
További előnye, hogy nem csak a hagyományos formájú, alakú üvegek viaszolására használható, hanem óvális, háromszög, vagy négyzet alapterületű, speciális formájú palackokkal is használható.
- A különféle palackméreteknek megfelelő beállítások végrahajtása végtelenül egyszerű, csak néhány kézmozdulat, és máris behelyezhető a magnum palack a normál rajnais palack után.
- A viaszolás hossza a palackon egyszerűen a tárolókád magasságának változtatásával állítható be a kívánt mértékre.
- A berendezés óránként kb 200-260 palackot tud lezárni.
- Elegáns, és tartós festett fém vázszerkezet kerekekkel a mobil munkavégzés elősegítésére
- A viszt tartó kád magassága állítható az aktuális palackméretnek megfelelően
- A viaszolóanyag hőmérséklete elektromos kapcsolópanelen beállítható, és ezt a beállított hőmérsékletet folyamatosan tartja is a berendezés, így a viszolóanyag minősége optimális marad a munkafolyamat befejezéséig, hiszen sem a kihűlt, vagy túl forró viasszal nem lehet kiváló minőségű tapadást és fedést elérni.
- A vezérlőegység a gép vázához van rögzítve

Használata wax, vagy shellac jellegű viaszokkal ajánlott.

A berendezéshez további viaszolókádak vásárolhatóak, ha több színt kívánnak használni.


Műszaki adatok:
Méret: 850 x 1000 x 550 mm
Hálózati feszültség: 230 V - 50/60 Hz
Energiafelvétel: 1,8 KW
Diatermikus olaj szükséglet: 8 liter


Fel az oldal tetejére!