Kapszulák

Alumínium kapszula borosüveghez


A tiszta alumíniumból készült kapszula egy magasabb minőséget képviselő termékcsaládot foglal magába, amely átmenet a polylaminált kapszula és az ónkapszula között. Partnereink elsősorban a magasabb árkategóriájú termékeiket zárják evvel a kapszulával, mert a kapszula magabiztosan sugározza a magas minőséget a vásárlók felé az egyediségével és a különleges elhelyezkedésével.
A tiszta alumíniumötvözetből készített kapszula, az alapanyag által biztosított természetes lágyságával fel tudja venni a különleges szájkiképzés egyedi alakját is, ezáltal az általánostól eltérő palackokon kiválóan lehet használni, ahol a polylam alapanyagból készített kapszula már felszakad, ott az alumínium kapszula szépen felfekszik és a tökéletességet sugározza. A kapszula szépen nyújtható és zömíthető, így felhasználása ajánlott borospalackok, likőrös és pálinkás palackok esetén is.
Az üvegre való felhelyezéséhez görgőző berendezés használatát javasoljuk. Nagyon széles szájkiképzés esetén a karos görgőző használata ajánlott. Palackozó gépsor esetén ügyelni kell a palack centrális beállításának pontosságára.

Tulajdonságai hasonlatosak az ónkapszulához, de a termék ára versenyképesebb, mint a csúcskategóriát képviselő ónból készített kapszuláé.

A tiszta alumíniumból készült kapszula 100%-ban újrahasznosítható, festése vízbázisú festékekkel történik, így környezetbarát környezetben is megállja a helyét.

Alapanyag: speciális alumíniumötvözet, műanyag, pvc mentes alapanyag

Lehetséges falvastagságok: 70-80-90-100-110-120-130 mikron

Díszítése:
- a kapszula oldala díszíthető akár 3 különböző szín használatával tamponnyomással, flexo technológiával, vagy szitanyomással, esetleg festékszóró technológiával.
- a tetőlemez díszíthető akár három különböző szín használatával, illetve vakdomborral, vagy színezett dombornyomással.

A nyitás megkönnyítésére tépőfelület, tépőfül, easy open technológia, vagy perforálás rendelhető.


Fel az oldal tetejére!